✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Afbudsrejser fra Hamburg
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Afbudsrejser fra Hamburg

Vælg blandt de mange fine tilbud hos FerieHeltene

Afbudsrejser er en fremragende mulighed for at spare endnu flere penge, når den næste ferierejse skal planlægges. For de udmærker sig ved tydelige nedsættelser af rejsernes oprindelige pris. På den måde bliver det også muligt for mindre velbeslåede mennesker at få fingrene i en attraktiv rejse til små penge. Der skal dog tages højde for, at afbudsrejser altid først sælges kort tid før det planlagte afgangstidspunkt. Det er altså et tilbud, der ligner last minute-rejser. Hvis man gerne vil spare penge på den måde, skal man være så spontan og fleksibel som muligt. Det kan heller ikke skade, at man er parat til at vælge et andet rejsemål end det oprindeligt planlagte, for så er der ifølge erfaringerne særligt gode muligheder for at lande en rigtig fuldtræffer. Principielt kan man være heldig at finde en attraktiv afbudsrejse til alle populære ferieregioner. Det er under alle omstændigheder fordelagtigt at holde øje med de aktuelle tilbud for at forøge sandsynligheden for, at man henter en virkelig fuldtræffer hjem.

Hvilke rejsemål kan man vælge imellem, når det gælder afbudsrejser?

I princippet er det muligt at finde afbudsrejser til alle tænkelige rejsemål. Det er klart, at chancerne for at ramme ens ønskedestination er højere, alt efter hvor populært det ønskede rejsemål er. Hvis man for eksempel gerne vil til Mallorca, er der en særlig høj sandsynlighed for, at man kommer af sted til den rigtige pris. For mere eksotiske destinationers vedkommende kan det forekomme, at man ikke altid rammer plet. Men erfaringerne viser, at der afbestilles så mange rejser, at der overalt er en chance. De der gerne vil på ferie på Balearerne, kan med fordel ikke kun se sig omkring efter Mallorca. Der findes nemlig også den slags tilbud til naboøerne Ibiza og Menorca. Det ser nogenlunde lige sådan ud for mange af rejsemålene i det østlige Middelhavsområde, hvis man for eksempel stiler efter en tur til Tyrkiet eller Grækenland. Netop det græske øhav er mere alsidigt end nogen anden region, og hvis man er fleksibel, er der store chancer for at finde afbestillingsrejser til rejsemål som Rhodos, Kreta og Kos uden større problemer. Blandt de mange andre mulige rejsemål, der kan komme i betragtning, kan nævnes de Kanariske Øer, især Gran Canaria, Tenerifa og Fuerteventura, men der findes også fantastiske strande i Egypten og Tunesien. Der er særligt store besparelser at hente på afbudsrejser til fjerne rejsemål. Hvis man gerne vil have en tur til for eksempel drømmeøerne Malediverne eller det vidunderlige Thailand, kan det virkeligt betale sig at træffe en spontan beslutning.

Afbudsrejser – hvad er det?

Det der med hensyn til priserne er mere end normalt tillokkende for nogle, er ofte noget, andre snarere går rundt og ærgrer sig over. For de såkaldte afbudsrejser er til syvende og sidst rejser, der allerede er købt og betalt, men som nogle så af den en eller anden grund har været nødt til at afbestille. På den måde er disse rejser så blevet disponible igen, og de kan sælges til andre eventyrlystne til en favorabel pris. De enormt gunstige priser er i sidste ende blevet mulige, fordi de, der oprindeligt havde købt rejserne, for det meste har pligt til alligevel at betale en stor del af den fastlagte pris. Alt efter hvornår rejserne afbestilles, og hvordan afbestillingsgebyret er fastlagt, skal der alligevel betales op til 70 og i nogle tilfælde 100 procent af prisen på rejserne. Det er altså begrænset, hvor stor en del af prisen på rejserne der refunderes. Men det der altså er en negativ oplevelse for nogle, det kan bagefter være en fordel for andre. For rejsearrangørerne giver naturligvis gerne en vis del af besparelsen videre til forbrugerne.

Men hvorfor bliver nogle rejser afbestilt?

Der kan være vidt forskellige grunde til, at nogle, der har købt en rejse, ønsker at opgive deres rejseplaner. Som regel er det af private grunde. Hvis en for eksempel bliver syg eller kommer ud for en ulykke, har pågældende i de fleste tilfælde ikke noget andet valg end at afbestille rejsen. Der kan også være tale om en alvorlig sygdom hos en nært beslægtet person. Men også hvis kæresten finder en anden, kan det indebære, at det bliver nødvendigt at droppe den drømmeferie, der var planlagt i fællesskab. På den anden side kan det også skyldes vigtige arbejdsmæssige grunde, at det bliver nødvendigt at udskyde en planlagt ferie. Især selvstændigt erhvervsdrivende har ofte vanskeligt ved at planlægge på langt sigt, og det kan forekomme, at en vigtig bestilling kan få nogle til at prioritere arbejdet højere end behovet for at slappe af. Men også folk med fast arbejde kan blive ramt i enkelte tilfælde. Der findes altså en mængde forskellige bevæggrunde til, at nogle mennesker bliver tvunget til at droppe en ferierejse, for nogles vedkommende med meget kort varsel.

Men hvornår er det en god ide at se sig omkring efter en afbestillingsrejse?

I princippet kan det aldrig skade at gennemgå de aktuelle tilbud inden for afbestillingsrejser. Hvis man kan lide at reagere spontant og også er fleksibel med hensyn til det mulige rejsemål, har man de bedste chancer for at få fat på alle tiders rejse med en virkelig genial besparelse med hensyn til prisen. Hvis rejsetidspunktet allerede står fast, er det mest fordelagtigt først at træde i aktion kort tid forinden. Og en fidus, der virkeligt kan kaste noget af sig med hensyn til at spare penge, går ud på, at det også tit kan betale sig at kaste blikket på lufthavne, der ikke ligger lige i nærheden af bopælen. Det kan i nogle tilfælde godt betale sig at bruge nogle kilometer mere på turen til lufthavnen, hvis der er udsigt til et særligt favorabelt tilbud på ens personlige drømmerejsemål. Det kan i hvert fald godt betale sig at forsøge sig frem med forskellige datoer. Bare en enkelt dag tidligere eller senere kan igen resultere i helt nye muligheder for de rejsende, i hvert fald når det drejer sig om at sikre sig en af de eftertragtede afbestillingsrejser.

Disse ferie temaer, du måske gerne: