✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Billige rejser til Egypten

Ferie i Egypten - Hamburg til Hurghada
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Billige rejser til Egypten - all inclusive

Billige rejser til Egypten

Et krydstogt på Nilen eller opdage faraonernes grave. Hvis man vil have en fantastisk ferie i et eksotisk land, så lokker Egypten med et meget interessant ferieprogram. Rejser man til landets største feriecenter i Hurghada, venter de flotteste hoteller på dig. De bedste all inclusive tilbud gør din ferie til en sand forkælelse. Om du er interesseret i en prisbevidst ferie, eller en dyr luksusrejse. Landets hoteller er indrettet til enhver pengepung. Et særligt highlight er rundrejser til historiske steder som Karnak eller Luxor.

Hvis du er mere interesseret i en aktiv ferie, vil Egypten være det rigtige valg for dig. Ved kysten kan du ikke bare dyrke al slags vandsport. Der er også adgang til mange andre sportsaktiviteter. På feriestederne kan du både spille tennis eller tilbringe mange timer i fitness rum. Mange dykkere kommer til Egypten, fordi under vandet lokker kysten med farveprægtige fisk i alle regnbuens farver.

Egypten Ferie Rejsetid

Man skal være klar over, når man rejser til Egypten, at solen skinner næsten hver eneste dag og der er varmt. Kun i januar måned falder temperaturen under de 20 grader. Hvis du vil se pyramiderne, når det ikke er så varmt, så tag af sted i vintermånederne, hvor klimaet er mildt. Hvis man ikke generes af den stærke hede, så er den solrige årstid fra maj til september en ideel rejsetid for en alletiders rejse til Egypten.

Disse ferie temaer, du måske gerne: