✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Fuerteventura ferie fra Hamburg
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Fuerteventura ferie fra den tyske lufthavn i Hamburg

Billige rejser til Fuerteventura fra Hamborg Lufthavn - Fuerteventura ferierejse generelt

En ferie på Fuerteventura er en særlig oplevelse. Den Kanariske ø ligger ca. 110 km fra den marokkanske kyst og er et absolut highlight for ferierejsende. På grund af dens geografiske placering og derfor gode klima er Fuerteventura et ideelt rejsemål for en afslappende badeferie om vinteren. Landets vigtigste erhverv er turismen.

Fuerteventura ferie / rejse

Fuerteventura har i hovedstaden Puerto del Rosario en lufthavn, der er med til at sikre, at flere og flere turister besøger øen. Fordums rejser over søvejen er forbi. Hovedstadens internationale lufthavn, den næststørste lufthavn på De Kanariske Øer, muliggør en nem transfer fra lufthavnen til øens hoteller. Fuerteventura er kendt for de stærkt frekventerede hotelkæder, der hovedsagelig befinder sig ved kysten. Øen tilbyder rige muligheder inden for al slags vandsport: Sejlads, surfing og dykning – Fuerteventura tilbyder hele paletten, når det gælder oplevelser, for turisterne. Når det gælder seværdigheder tilbyder Fuerteventura en række top destinationer og begejstrer dermed hvert år mere end 1,5 mill. turister.

Ca. 30 – 38 % af disse turister kommer fra Tyskland. Samtidig tilbyder Fuerteventura ferie til rimelige priser, hvilket forklarer de mange besøgende, som hvert år holder ferie på øen. Øen tilbyder alt inden for pakkerejser og har selvfølgelig mange billige tophoteller.

Fuerteventura rejse ferietid

Den foretrukne rejsetid for turister på Fuerteventura ligger mellem juni og august. Temperaturen ligger gennemsnitligt på 31 grader og det regner sjældent på denne årstid. Priserne i sommersæsonen ligger et godt stykke over priserne i maj eller september.

Disse ferie temaer, du måske gerne: