✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Billige rejser til Mallorca fra Hamborg Lufthavn
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Billige rejser til Mallorca fra Hamborg Lufthavn

Mallorca ferie og rejse

Billige rejser til Mallorca fra Hamborg Lufthavn  -> Om man rejser med hele familien eller alene, ferieøen Mallorca kan tilbyde oplevelser for alle typer rejsende. Mange forbinder store hotelkomplekser og diskoteker med Mallorca, men øens flora og fauna er absolut en rejse værd. Hvis man ikke er interesseret i at gå fra værtshus til værtshus hver aften, er der muligheder for at slappe af ved dejlige strande og glemme en stressende hverdag ved behagelige 30 grader. Fjernt fra de større turistbyer kan man opleve lokalkolorit og ’det sande’ Spanien. Hertil hører også det lokale køkken. Hvis man ikke elsker fisk, kan det blive noget svært, fordi mallorcanerne elsker frisk fisk fra havet. Udvalget er stort – næsten grænseløst med blæksprutter, rejer m.m.

Der hersker også en enestående atmosfære ved måltiderne. Her lægger man stor vægt på familiære sammenkomster. Hverdagens små og store problemer bliver diskuteret ved et godt måltid og udsøgte drikkevarer. Hvis man ikke er interesseret i lokalbefolkningens skikke, kan man tilbringe tiden ved hotellets strandområde og nyde gode cocktails ved baren. Specielt par nyder at forkæle hinanden med denne rejseform. En rejse til Mallorca kan opleves på mange forskellige måder. Vores tip til dig: Se vores Super Last Minute tilbud!

Hvor længe varer flyrejsen til Mallorca?

På grund af den korte rejsetid med flyet vælger mange at rejse til Mallorca. Det tager kun omkring 2 timer at flyve til øen fra Tyskland. Denne korte tid kan man sagtens få til at gå ved at nyde synet af Alpernes smukke bjergtinder under én.

Rejser til Mallorca fra Hamborg Lufthavn klima – vegetation - vejr

En ferie på Mallorca betyder altid godt vejr! Lige meget på hvilken årstid man rejser til Mallorca, så er øen altid grøn og man kan studere dens rige vegetation. Ikke mindre end 1500 forskellige blomster gror på øen. Om sommeren kan rejsende se margueritter, valmuer, oleander, hibiscus og gladiolus. Alle bliver bedåret af denne blomsterpragt. Vi vil også nævne mandeltræet. Mellem januar og marts blomstrer disse træer. Mandeltræets smukke hvid-lyserøde blomsterblade er en optisk fryd for øjet for alle naturbegejstrede, som også kan nyde de flotte palmetræer på øen. Man finder ligeledes mange citron- og appelsintræer. Om man kommer om sommeren eller om vinteren, øen har noget for enhver smag på alle årstider. August måned er den varmeste måned.

Der falder ingen sne om vinteren, så vinteren er en helt anden end i det kolde nord. Februar måned har de laveste temperaturer, men termometret kan kravle op til 35 grader i august, hvor der selvfølgelig altid er mulighed for at køle af ved at bade ved stranden. Det gode middelhavsklima på Balearerne er ideelt for de fleste europæere. Temperaturerne er aldrig ekstreme, som andre steder på kloden. Hvis man har problemer med at vænne sig til et nyt klima er Mallorca et godt rejsemål. Mange turister foretrækker at komme i efterårsferien. Man kalder denne tid på året den gyldne årstid, da der så er behagelige 20 grader.

Disse ferie temaer, du måske gerne: