✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Ferie på Cypern Tilbud fra Hamborg
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Ferie på Cypern Tilbud fra Hamborg, Tyskland

Ferie på Cypern Generelt

Cypern er den tredjestørste ø i Middelhavet. Øen bliver i geografisk henseende ofte regnet for at høre til Asien og politisk betragtet som regel henregnet til Europa. Øen har siden 1974 bestået af en tyrkisk og en græsk del. Mellem den nordlige og den sydlige del af øen er der etableret en stødpudezone, der betegnes som den »Grønne Linje«. Hovedstaden Nikosia overvåges af FN-fredstropper. Til toppen

Cypern Ferie Rejse

Den solrige ø kan på en Cypernrejse overbevise med et stort antal seværdigheder, særegenheder og oplevelser. I dag venter der især med hensyn til sportsaktiviteter et væld af muligheder på turisterne. Derudover taler hotellernes høje niveau for mange solhungrende i sig selv for et ophold på øen. Ud over lange strande og vilde klippekyster byder en ferie på Cypern også på to markante bjergområder, der animerer til at vove sig ud på udstrakte udflugter. Levn fra en næsten 9000 år lang historie byder på et stort antal interessante opdagelser. Ud over gotiske domkirker og tyrkiske moskeer kan man på Cypern også opleve karavanserier, byzantinske kirker, mange klostre og gamle borge fra korsriddertiden. Takket være det fine net af motorveje kan man hurtigt og nemt nå rundt til alle dele af øen.

Selv spontane endagsudflugter kan føres ud i livet uden at forårsage stress. Et stort antal strande og bugter ved Middelhavet gør en ferie på Cypern til en helt særlig badeoplevelse. Det er en fordel at være god til engelsk. Mange cyprioter taler godt engelsk takket være det lange britiske herredømme over øen. Siden 1992 har Cypern tilmed haft sit eget universitet, hvor der bl.a. undervises på engelsk. Til toppen

Cypern Ferie Rejsetid

Middelhavsklimaet gør det interessant at holde ferie på Cypern året rundt. Sommeren er bedst egnet som rejseperiode for folk, der gerne vil have det meget varmt. På den anden side er det også muligt at dyrke vintersport - fx i Troodos Bjergene fra januar til marts. Det højeste bjerg i dette bjergområde, Olympos, udmærker sig ved, at der i de højt liggende områder både er mere køligt og falder mere nedbør.

Ud over den solrige og tørre periode mellem maj og september byder Cypern også på et varieret vejrlig om vinteren, som strækker sig fra oktober til ind i april. Vintrene er på Cypern relativt milde, så en cypernrejse er særligt interessant på denne årstid for dem, der ønsker at være sportsligt aktive.

Disse ferie temaer, du måske gerne: