✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
billige rejser grækenland
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Ferie i Grækenland fra Hamborg, Tyskland

Grækenland Ferie Generelt

Grækenland befinder sig i Sydøsteuropa og bliver på grund af nærheden til Middelhavet ofte betegnet som et midddelhavsland. Landets umiddelbare nabolande er Albanien, Bulgarien, Makedonien og Tyrkiet. Grækenland er medlem af NATO, OSCE, Europarådet og de Forenede Nationer. I international sammenhæng kan Grækenland ifølge Human Development Index henregnes til de udviklede lande. Mange tyskere foretrækker en ferie i Grækenland på grund af landets alsidighed og dets utroligt smukke landskab. Til toppen

Grækenland Ferie Rejse

En ferie i Grækenland præges af det mediterrane landskab og de små, saftigt grønne dale i de nordlige egne. Plante- og dyrelivets alsidighed gør det derfor muligt at holde en yderst afvekslende ferie i Grækenland. Ud over Akropolis, solen, strandene og havet råder Grækenland over mange andre sensationelle seværdigheder. Under en ferie i Grækenland man man få mange ting at vide om det, man kalder »Europas vugge«, især med hensyn til landets historie. Utallige bygningsværker og fortidslevn leverer vidnesbyrd om landets lange historie.

Kulturelt og historisk interesserede mennesker har utroligt meget at hente her. Grækenland byder på i alt ikke mindre end 13.676 km strand til en perfekt badeferie. Blandingen af sand- eller grusstrand og tæt skovbevoksede bakker, som det for eksempel er tilfældet på halvøen Chalkidiki, giver udsigten en særlig charme. Hvis I hellere vil holde fest og nyde tilværelsen, kan jeres ferie i Grækenland tilbringes på særskilte partystrande som for eksempel Paradise Beach og Super Paradise Beach på Mykonos. En afslappende ferie i Grækenland kræver det rigtige hotel. Især langs kysterne kan man finde et stort antal 4 - 5 stjernede hoteller, som råder over en høj standard og et all inclusive-tilbud. Til toppen

Grækenland Ferie Rejsetid

Den klimatiske mangfoldighed i Grækenland er enorm. Karakteristisk for landet er tørre somre, der varer fra maj til oktober. De der planlægger en bade- og strandferie bør satse på sommeren til en ferie i Grækenland. Om vinteren kan der meget vel forekomme kraftigt regnvejr.

På den anden side er temperaturerne dog relativt milde sammenlignet med Tyskland, så det også er helt igennem favorabelt at tage på aktiv ferie i Grækenland om vinteren. Af stor betydning er havklimaet, som om foråret og efteråret sørger for mange dages dejligt vejr med masser af solskin. Havets indflydelse resulterer også om efteråret i ret varme temperaturer, så det er yderst fordelagtigt at tage på badeferie på den tid. Om vinteren falder der især i den nordlige del af landet også sne, så det ikke er noget problem at stå på ski. Foråret er på grund af det milde klima særligt for idrætsbegejstrede interessant til alle former for sveddrivende aktiviteter.

Disse ferie temaer, du måske gerne: