✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Rejser til Tenerife fra Hamborg Lufthavn
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Rejser til Tenerife fra Hamborg Lufthavn

Rejser til Tenerife generelt

Tenerife er den største af De Kanariske Øer og tilmed den første ø, der blev besøgt af turister. Med øens perfekte klima, dens mange frugttræer og blomsterplanter, som specielt blomstrer om foråret, er Tenerife skabt til en god ferieoplevelse. Øen, som også kaldes ’øen med det evige forår’, har masser at tilbyde turisterne. Den ligger geografisk placeret mellem øerne La Gomera og Gran Canaria. Øens hovedstad, Santa Cruz de Tenerife, ligger i den nordlige del af øen.

Rejser til Tenerife 

Her er vores tilbud på rejser til Tenerife:

Alexander von Humboldt, en berømt tysk naturforsker, var allerede i 1799 bjergtaget af øens skønhed. Siden dengang bliver denne ø, der danner en trekant med sine 2.050 kvadratkilometer, besøgt af mange turister hvert år.

Både unge og ældre lader sig begejstre af øens mangfoldige plante- og dyreliv. Derudover findes der mange muligheder for at nyde en aktiv, sportspræget ferie. Specielt i den sydlige del af øen, i nærheden af „Las Américas“, finder man turistcentrene. De fleste af turisterne er mest interesseret i vandsport, men øen byder også på gode muligheder for klatring, golf og vandreture. Der er også mange gode tilbud for børnene. Øst for Puerto finder man „Zoolandia“, en dejlig zoologisk have og i „Loro Park“ kan man se på papegøjer og tillidsfulde delfiner. Øen byder på mange kulinariske specialiteter og man kan også nyde øens vin, som man burde prøve at smage. Indbyggerne på Tenerife lever hovedsageligt af turismen. Man finder mange slags muligheder, når det gælder overnatning og underholdning om aftenen i form af caféer, klubber, diskoteker, spillekasinoer og restauranter. Navnet Tenerife betyder ’hvidt bjerg’ på guanchernes sprog. Guancherne er den oprindelige befolkning på De Kanariske Øer. Hermed menes med stor sandsynlighed bjerget Teide, som er øens vartegn.

Rejser til Tenerife rejsetid

Tenerife egner sig hele året rundt som rejsemål. Særligt vand- og lufttemperaturerne gør øen året rundt til et yndet rejsemål. Specielt fra december til februar kommer der mange turister, hvilket nok skyldes det kolde vejr i turisternes hjemlande. Månederne juli og august tiltrækker mange surfere, da det blæser mere i disse måneder. Er man på udkig efter en badeferie, burde man vælge den sydlige del af øen som destination. Den nordlige del af øen har et behageligt klima, men her kan vejret være mere tåget og det regner hyppigere.

Disse ferie temaer, du måske gerne: