✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Billige rejser til Tyrkiet

Tyrkiet fra Hamborg Lufthavn
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Billige rejser til Tyrkiet fra Hamborg Lufthavn

Tyrkiet ferie / rejse

Allround destinationen blandt ferielandende

Billige rejser til Tyrkiet fra Hamborg Lufthavn - Tyrkiet er et af tyskernes foretrukne rejsemål i 2015. Den nemmeste og bekvemmeste måde at rejse dertil er med flyet. Næsten alle tyske flyselskaber tilbyder flyrejser til Ankara, Istanbul, Izmir, Bodrum, Alanva og Dalaman. Hvis du foretrækker at køre i bil går rejseruten gennem det tidlige Jugoslavien.

Ankommet til rejsemålet venter der en en afslappende ferieoplevelse. Fra foråret til ind i efteråret kan man nyde dette land, hvilket er omgivet af 4 have, med dets sol, strand og klare blå vand. Er dette ikke nok, kan man prøve et tyrkisk bad i en hamam, som er udtryk for den specielle tyrkiske badekultur.

Sportsbegejstrede finder mange muligheder for at udfolde deres talenter. Man kan vælge mellem golf, vandreture, sejlads, rafting, dykning og mange flere aktiviteter – som selvfølgelig kan kombineres som man har lyst til. Med sikkerhed finder alle en mulighed for at finde en passende afveksling fra en stressende hverdag derhjemme. Se vores specielle rejsetilbud: Super Last Minute tilbud og Tyrkiet Early Bird tilbud!

Rejser til Tyrkiet rejsetid

Rejser til Tyrkiet - Vi har alle forskellige forventninger til en vellykket ferierejse. Hvis man vil nyde en badeferie, burde man rejse til Tyrkiet fra maj til august. Om sommeren regner det sjældent, så der er solgaranti på denne tid af året.

Hvis man vil nyde en aktiv ferie eller gå på vandreture byder Tyrkiet på mange muligheder. Den slags ferie henlægger man bedst til maj eller september, hvor det ikke er så varmt som om sommeren. Så befinder temperaturen sig på behagelige 20 grader og det regner tilmed sjældent, men det kan dog forekomme.

Disse ferie temaer, du måske gerne: