✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Spar penge ved at flyve fra lufthavnen i Rostock
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Spar penge ved at flyve fra lufthavnen i Rostock

Det kan betale sig at købe en ferierejse med afgang fra lufthavnen i Rostock. Hvis du køber en flyrejse fra Rostock, kan du spare rede penge. Du kan komme til lufthavnen i Rostock ved at tage færgen fra Gedser, og det kan foregå i egen bil, i udlejningsvogn eller med tog og bus. Fra lufthavnen i Rostock har du flyforbindelser til hele verden. Uanset om du ønsker et flyve inden for Tyskland, Europa eller resten af verden, er der ingen begrænsninger for, hvor du kan komme hen. Du kan købe en af de mange spændende afbestillingsrejser til de skønneste europæiske rejsemål i Middelhavet, fx Mallorca, og til Tenerifa og Lanzarote i Atlanterhavet. Et af de tilbud, det særligt kan betale sig at benytte sig af fra lufthavnen i Rostock, er all inklusive-rejser for hele familien. Selv enlige, gerne med børn, nygifte par, pensionister og helt unge par kan med fordel gøre brug af at komme godt og billigt af sted fra lufthavnen i Rostock.

Lufthavnen i Rostock: Hvordan finder man den?

Den nemmeste måde at komme til Rostock på er at tage færgen fra Gedser over Østersøen. Færgerederiet tilbyder kombibilletter til en særligt favorabel pris, som inkluderer både færgeoverfarten og turen fra Rostock Færgehavn ud til lufthavnen sydøst for byen. Bus- tog- og færgeafgangene koordineres, så man kan komme direkte ud til lufthavnen uden at skulle påregne længere ventetider. Der afgår med jævne mellemrum færger fra Gedser. Hvis Gedser forekomme at være for langt væk, kan det anbefales at tage til Hamborg og flyve ud i verden derfra. For også fra lufthavnen i Hamborg er det mere favorabelt at starte rejsen ud i verden.

Rejser fra lufthavnen i Rostock: All inclusive-rejser

Når du har bestilt din særlige og lukrative all inclusive-rejse fra lufthavnen i Rostock, anbefales det, at du tegner en forsikringspakke, der kaldes »Sorglospaket«, så du kan nyde din ferie lige fra begyndelsen af uden at skulle påregne ubehagelige overraskelser. En all inclusive-rejse skal også inkludere, at alle medrejsende kan nyde deres ferie uden at blive forstyrret. Det indebærer, at man kan tilbringe natten behageligt og uden forstyrrelser, og at al forplejning og alle drikkevarer er inkluderet i prisen. Den indbefatter naturligvis også et omfattende aktivitetsprogram med masser af sjov, spænding og underholdning. På endagsudflugter kan alle, der ønsker det, lære deres rejseland bedre at kende, hvis ikke nogen foretrækker at tage på ture alene eller leje en udlejningsvogn. Så megen luksus er allerede inkluderet i priserne for rejser fra og med 4 stjerner, når man booker en ferierejse med afgang fra lufthavnen i Rostock. Der er naturligvis ingen grænser opad.

Rejsemål fra lufthavnen i Rostock

Med hensyn til rejsemål med udgangspunkt i lufthavnen i Rostock kan der bl.a. anbefales dem, der nævnes i de følgende linjer. Efter den afslappende færgeoverfart fra Gedser til Rostock og busturen ud til lufthavnen har du valget mellem en lang række destinationer i Sydeuropa og andre spændende rejsemål. Måske har du endnu ikke haft fornøjelsen af at lære Grækenland, Italien og Bulgarien at kende. I disse børnevenlige lande finder familier helt sikkert en attraktiv all inclusive-rejse med al mulig komfort. Også Balearerne, der omfatter Mallorca, Ibiza og Formentera, er vældigt afholdte, og det samme gælder de Kanariske Øer, Tenerifa, Fuerteventura og Gran Canaria. Der er også flere og flere, der rejser til Thailand fra lufthavnen i Rostock. Der er taget hul på eventyret.

Lufthavnen i Rostock: Kontakt og adresse

Du kan kontakte lufthavnen i Rostock via de centrale knudepunkter, der er opdelt efter oplysninger om flytider, bestilling af flyrejser med Germanwings og Germania og reservering af udlejningsvogne tilhørende Avis, City Car, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille taxiture og reservere hotelovernatninger hjemmefra. Hvis du skulle glemme din kuffert, kan du henvende dig til søgetjenesten Lost & Found.
Alle andre spørgsmål i sammenhæng med lufthavnen i Rostock bliver besvaret af personalet i lufthavnens informationstjeneste under telefonnummeret +49 18 05 - 00 77 37. Du kan kontakte lufthavnen pr. telefax under nummeret +49 3 84 54 - 32 13 92 eller ved at sende en e-mail til info@rostock-airport.de.

Rostock Airport

Adresse: Flughafenstrasse 1,

18299 Laage, Tyskland

Telefon: +49 3 84 54 - 32 13 90

Disse ferie temaer, du måske gerne: