✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
sidste minut rejser
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

sidste minut rejser

billige rejser sidste minut fra hamburg

Særligt favorable sidste minut-tilbud er også kun billige, hvis de med hensyn til indholdet svarer til de pakker med regulære ferier, der tilbydes på internettet. Feriehelte.dk har sat sig for at fylde din pc-skærm med ærlige sidste minut-tilbud i lighed med dem, du kan se her. Her kan du i fred og ro vælge og vrage mellem ferietilbud, der garanteret rammer din smag og dit behov. Tag dig tid til at gå de mange fine tilbud igennem, for kun på den måde kan du sikre dig årets drømmeferie til fordelagtige priser. Sidste minut-tilbud har siden 80erne været et fast islæt på det tyske rejsemarked. Oprindeligt bestod sidste minut-tilbuddene af regulære flyrejser, passagererne havde afbestilt, og som flyselskaberne forsøgte at slippe af med på markedet for at fylde flyene op i sidste øjeblik.

I dag er de fleste flyafgange overbooket på forhånd, og derfor kan der for sidste minut-tilbuddene kun ydes en begrænset garanti for, at passagererne kommer med det bestilte fly. Det har derfor forekommet, at nogle passagerer bliver sat på et andet fly, når de møder op til indtjekningen, fordi der ikke er afbestilt sæder nok. Det er denne meget vellykkede forretningside, der i årenes løb har udviklet sig til vores dages kendte sidste minut-tilbud. Konkurrencen mellem rejsearrangørerne om at tilbyde rejser til den lavest mulige pris er blevet kraftigt skærpet, fordi der i virkeligheden ikke mere er tale om virkelige sidste minut-tilbud i den oprindelige forstand, der bestod af afbestilte pladser eller restpladser.

Hvad er sidste minut-tilbud?

Vore dages sidste minut-tilbud har i modsætning til tidligere tiders last minute-tilbud en gyldighed på mellem 6 og 12 uger. De simple eller »ægte« sidste minut-tilbud, der gjaldt indtil på det tidspunkt, var kun gyldige i indtil 14 dage. Last minute-tilbuddene (også kaldet XXL lastminute) er derimod endnu mere begrænsede i tidsmæssig henseende og skal indløses inden for 72 timer, altså ca. tre dage. Men også på det område bliver der benyttet reklametricks. Betingelsen for at benytte tilbuddene er, at sæderne er udsolgt. Hvis en rejsearrangørs udbud af rejser ikke sælger godt nok, bliver rejserne ved med at være »last minute-tilbud«, indtil de bliver solgt med rabat på grundlag af tidlig bestilling, eller de skal kalkuleres om, fordi sæsonen er slut. I princippet er sidste minut-tilbud, når det kommer til stykket, kun en markedsføringsstrategi, der benyttes til at lokke kunder med. For de virkelige sidste minut-tilbuds vedkommende er det for det meste rejsearrangørerne, der holder priserne kunstigt nede for at fylde flyene op. Til toppen

Bestilling af sidste minut-tilbud på internettet

Hvis du bestiller sidste minut-tilbud eller en miniferie på internettet, skal du for særligt favorable tilbuds vedkommende læse forretningsbetingelserne yderst omhyggeligt. Som det allerede er skildret ovenfor, står der altid det samme reklameslogan over tilbuddene, men indholdet kan variere enormt. Ægte sidste minut-tilbud gælder i virkeligheden kun helt ned til 3 dage (indtil rejsen tiltrædes) og sælges med så store rabatter i forhold til de normale billetter, at rejsearrangørerne reelt ikke opnår nogen fortjeneste på dem, men kun forsøger at få dækket deres omkostninger med en »sædeholder«. Men selv om tilbuddene virker nok så tillokkende, og du selv kan vælge perioden indtil 12 uger frem, bliver der ofte lagt ekstra omkostninger oven i prisen. De fremgår kun af de rejsebetingelser, som er trykt med småt. I værste fald står man foran indtjekningsskranken og efterbetaler gebyrer, som havde været inkluderet i prisen, hvis der havde været tale om køb af en normal all inclusive-rejse. Som regel drejer det sig om administrationsgebyrer eller tillæg for, at en kuffert eller håndbagagen vejer lidt for meget. De rejseformer, der er størst efterspørgsel efter blandt vores kunder, er sidste minut-tilbud på 5-stjernede all inclusive ferierejser.

Hvad man skal huske at checke, når man benytter et sidste minut-tilbud

Selv om det kun er en perifær detalje, skal man altid huske på at kontrollere, at alle legitimationspapirer er gyldige, inden man benytter sig af et sidste minut-tilbud. Når billetbestillinger gælder i en begrænset periode, begynder uret at tikke. Hvis passet nu er udløbet, og rejsen allerede begynder om få dage, har man et problem. Det tager som regel ikke lang til at få et pas forlænget, men hvis der skal ansøges om et nyt pas, kan det vare op til 6 uger. Last minute-tilbud er som regel knyttet sammen med en meget begrænset fortrydelsesret, og en afbestilling medfører som regel, at der skal betales kompensationsgebyrer. Det kan for eksempel ske, at en acontobetaling ikke bliver refunderet. Det er altså en god ide at kontrollere, om man i det hele taget er i stand til at foretage den rejse, man gerne vil have.

Disse ferie temaer, du måske gerne: