✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Ferie fra lufthavnen i Hamburg
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Ferie fra lufthavnen i Hamburg / Rejser fra Hamborg Lufthavn

Rejser fra Hamborg Lufthavn

Start din ferie fra lufthavnen i Hamburg, som byder på førsteklasses servicetilbud. Book din last minute rejse fra lufthavnen i Hamburg på feriehelte.dk og spar masser af kontanter. Service faciliteterne i lufthavnen Hamburg er gennemtænkt ned til mindste detalje. Alle informationer vedr. flyankomster og flyafgange bliver aktualiseret hvert minut. Selve rutenettet og flyplaner for lufthavnen kan ses online sammen med alle flyselskaber, som flyver til og fra lufthavnen. Være opmærksom på alle rejsebestemmelser og andre rejserelevante ting før check-in, så du undgår unødig ventetid. På den måde starter rejsen uden et unødvendigt længere ophold. Reservér restpladser på lufthavnens parkeringsplads, så der ikke opstår køer på parkeringspladsen.

Få nu fat i vores last minute tilbud fra lufthavnen i Hamburg og book sikkert og hurtigt din ferie fra Hamburg! Lufthavnen ligger uden for Hamburg, men der er gode forbindelser til lufthavnen med både tog og S-tog.

Her finder du vores Hamburg last minute tips:

Hvad kendetegner lufthavnen

På grund af sin ideale placering nord for Hamburg, flyver også mange passagerer fra denne lufthavn, som kommer fra Lübeck eller Kiel. Man kan købe toldfri varer i lufthavnens butikker, som kun findes her og til super lave priser. Populære rejsemål fra Hamburg er De Kanariske Øer, Italien og nordeuropæiske lande som Sverige og Norge. Mange tilbud kan man benytte sig af i butikkerne i lufthavnens indgangsparti. Nogle er mere eventyrlystne end andre og vælger en rejsedestination til samme dag - eller den næste dag. At rejse på denne mere uforudsigelige måde kan være mere sjovt og spændende!!! Hvis man ikke finder den passende rejse i Hamburg, er det muligt at finde flere flyafgange i lufthavnen i Hannover.

Generel information om lufthavnen i Hamburg

 

Gør brug af de forskellige servicemuligheder til familier med børn, når i vil rejse stressfri fra lufthavnen i Hamburg. Så længe reglerne overholdes, er det muligt at tage dyr med på rejsen. Her er det specielt vigtigt at sætte sig ind i alle formaliteterne, så man kan starte rejsen problemfrit. For erhvervsrejsende er det muligt at booke specielle serviceydelser. Det er muligt at booke diverse konferencerum i lufthavnen, eller man kan opsøge et rum, der indbyder til religiøs kontemplation. Mere spændende går det til i shopping området, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer plus snackbars og restauranter.

De mest populære destinationer fra lufthavnen Hamburg:

Forskellige måder at komme til lufthavnen i Hamburg

Den officielle navigationsadresse for lufthavnen i Hamburg er Flughafenstrasse 1-3 i 22335 Hamburg. Oplysninger om trafikpropper på vejene eller omfartsveje finder man på Flughafen Hamburg hjemmesiden. Som rejsende har man mulighed for at komme til lufthavnen via offentlig transport. Denne transportform er koordineret med lufthavnens ankomster og afgange.

Man kan komme til lufthavnen med U-Bahn, S-Bahn, Bundesbahn, bus, taxi eller Flughafentransferservice. Derudover er det muligt at leje biler ved lufthavnen. Man kan snildt undgå besværet med at finde en ledig parkeringsplads ved at reservere en Restplatz ved lufthavnen Hamburg.

Parkeringsmuligheder ved lufthavnen Hamburg

Det særlige parkeringssystem ved lufthavnen Hamburg placerer deres bil sikkert og praktisk i nærheden af den terminal, hvor deres fly skal lette. P1 har plads til biler op til 3 m i højden. På alle andre parkeringspladser må fartøjerne ikke være over 2 m høje. Rejsende som benytter lufthavnen ofte kan gøre brug af flat-parkering, hvorved man kan parkere til faste månedlige priser. Erhvervsfolk eller VIP’s kan gøre brug af corporate parkering eller executive parkering på en dertil reserveret parkeringsplads.

Lufthavnen Hamburg kontaktmuligheder

De omfattende servicetilbud på lufthavnen Hamburg er placeret på en sådan måde, at man har en nem tilgang til dem. Vores VIP service inkluderer eksklusive venterum, VIP omsorg og en limousine service. Alle andre former for servicetilbud findes beskrevet på vores hjemmeside. Yderligere information kan også fås på nedenstående adresse og email:

Flughafen Hamburg GmbH
Flughafenstr. 1 - 3
22335 Hamburg
Tel.: +49 (40) 50 75-0
Fax: +49 (40) 50 75-12 34
E-Mail: info@ham.airport.de

Disse ferie temaer, du måske gerne: