✓ Løfte om lav pris!
✓ Kvalitet siden 2011!
Ferie i Bulgarien Tilbud fra Hamborg, Tyskland, fra feriehelte.dk
Indtast feriedestination
Afrejselufthavn
Rejsende
Tidligste ankomstdato
Seneste ankomstdato
Feriens længde
Indkvartering
Værelsestype
Hotelkategori
Operatør
Telefonservice
Dagligt til kl. 22

Ferie i Bulgarien Tilbud fra Hamborg, Tyskland, fra feriehelte.dk

Ferie i Bulgarien - Bulgarien er et populært rejseland på alle årstider. Især de kilometerlange strande med det fine sand på Sortehavskysten tiltrækker mange mennesker. Her kan man tage solbad i romantiske bugter eller besøge idylliske byer langs kysten for at få et indtryk af, hvordan den lokale befolkning lever. Berømte feriesteder som Guldstranden, Pomorie, Burgas, Elenite, Nessebar, Varna og Slantjev Brjag (»Sunny Beach« eller »Solstranden«) byder på alt, hvad hjertet begærer hos solhungrende nordeuropæere.

Paletten af fritidstilbud er utrolig alsidig på en ferie i Bulgarien, og der venter børnefamilier mange individuelle og virkeligt spændende oplevelser. Især turister, der ønsker en aktiv ferie, og idrætsentusiaster kan her nyde godt af et væld af muligheder som fx vandrerture, cykelture, klatring, golf, ridning, sejlture, brætsejlads og dykning. Selv vintersport er langtfra umuligt på en ferie i Bulgarien.

Balkanlandet har meget mere end det at byde på. Byer fra den antikke tid som fx Trimontium med de betagende smukke kulturelle highlights og den berømte »Rytter fra Madara« ikke langt fra den tidligere hovedstad Pliska venter på at fremkalde forbløffelse.

Nyd den frodige vegetation i Balkanbjergene, der tager pusten fra en med sit forunderlige, nogle gange endnu uberørte landskab. På en ferie i Bulgarien kan man opleve kontrasten mellem traditioner og den moderne tidsalder tæt på huden. På afstand fra mylderet af turister kan man gå på opdagelse i den rige kulturarv, der er præget af romerske, græske og byzantinske påvirkninger. Blandt højdepunkterne kan nævnes kirken i Bojana, der befinder sig i Sofija ved foden af Vitosjabjergene. Klosteret Rila med de kunstfærdige ikoner og klippekirkerne i Ivanovo, som UNESCO siden 1979 har henregnet til verdenskulturarven, er kun få eksempler.

Lad dig fortrylle under din ferie i Bulgarien, sug indtrykkene fra den enestående flair i det fascinerende balkanland til dig og tilbring en uforglemmelig tid i et af Europas smukkeste lande.

Disse ferie temaer, du måske gerne: